04 mrt Magic9

Duidelijk en sterk

magic_9Tegenwoordig is elk website al automatisch responsive. Toch vinden wij bij Kaspcreations dat de klant nog te veel moet scrollen om de gewenste informatie te krijgen wat hij zoekt. Daarvoor heeft Kaspcreations nu de Magic9!


Magic9, iets voor u?
Vind u het lastig om uw producten en diensten duidelijk in kaart te brengen? Heeft u last van ellenlange teksten op uw website? Dan is Magic9 wat voor u! Magic9 is een app voor uw mobiele browser, die een overzichtelijke weergave geeft van uw producten en/of diensten. Doordat alles direct in beeld is, wordt u bedrijf op een creatieve manier weergegeven. Laat uw bezoekers gelijk, makkelijk en snel een keuze maken welke acties zij willen uitvoeren binnen uw bedrijf. Vergeet de lange onoverzichtelijke teksten en stap over naar het speciaal voor u ontwikkelde Magic9 systeem.

Check op uw smartphone: www.magic9.nl/mobile en oordeel zelf!