Kaspcreations onderneemt met 5000 ambassadeurs in Slochteren

27 jul Kaspcreations onderneemt met 5000 ambassadeurs in Slochteren

Kasper Hovius vertelt over zijn succes op Economic Board Groningen.

Met zijn bedrijf én zijn gezin verkaste hij naar Slochteren. Want daar zou het stukken beter ondernemen zijn dan in de stad Groningen. Vijf jaar later heeft Kasper Hovius van het marketing- en communicatiebureau Kaspcreations een florerend bedrijf en voelt hij zich helemaal happy als inwoner van het Noord-Groningse dorp.

“Kijk, dit was vroeger de trouwzaal”, vertelt Kasper Hovius in zijn kantoor in het oude gemeentehuis van Slochteren. “Hier zijn mijn opa en oma getrouwd. En daar”, wijzend naar zijn bureau, “stond dan de ambtenaar.” Hoewel Hovius zelf uit een totaal andere hoek komt – hij is een Ureterper – koos hij er toch voor om naar Slochteren te verkassen.

Een korte geschiedenis: de ondernemer startte zijn bedrijf in 2009 na zijn studie communication & multimedia design in Leeuwarden. Dat liep nog niet helemaal op rolletjes met een jaaromzet van 300 euro. Maar toen Hovius een netwerk had opgebouwd, ging het al snel beter en kon hij uitbreiden. Helaas wilde het in de stad Groningen toch niet helemaal lukken want hij was niet bepaald het enige bureau in de communicatiebranche. “Ik sneeuwde onder”, vat Hovius het samen. Dus begon hij in Slochteren, eerst met de gemeente als enige klant en groeide uit tot een bedrijf met acht medewerkers.

Lees het hele verhaal hier