Cloudopslag en back-ups

Nu bijna alles digitaal is geworden, is de noodzaak om gegevens veilig en betrouwbaar op te slaan steeds groter. En met de wijzigingen in de wetgeving omtrent dataverwerking en -opslag is de controle op privacy en persoonsgegevens alleen maar strenger geworden. Dus waar is al die data? Wie hebben er toegang tot?

Veiligheidscheck

Kaspcreations biedt de mogelijkheid om je electronische infrastructuur eens onder loep te nemen, en te verbeteren. Wij kijken dan naar hoe en waar je gegevens worden opgeslagen, wie er bij kan, en hoe veilig de computers in je bedrijf zijn. Zo kijken we bijvoorbeeld naar welke software er gebruikt wordt, of deze up-to-date is, of er wel firewalls en virusscanners operationeel zijn, of de verbindingen voor email en webverkeer veilig zijn. En of er backups gemaakt worden hoe vaak, door wie, en waar worden ze opgeslagen?
Na inventarisatie kunnen we verbeteringen aanbrengen, zorgen voor veilige communicatie, opslag en backups. Eén van de dingen die wij adviseren is om backups van gegevens ‘buitenshuis’ op te slaan, of, zoals dat heet: ‘in de Cloud’.

Cloudopslag bij Kaspcreation wij kunnen dat regelen

Wat is toch die 'Cloud'

‘Cloud’ is een lekker wollig woord, maar het betekent eigenlijk dat gegevens in een streng beveiligde omgeving door professionals worden bewaard. In plaats van wat de term ‘Cloud’ doet vermoeden, ligt dit dichter bij de realiteit.

Cloudopslag binnen Nederland

Door de toenemende controle op gegevensverwerking en -opslag en steeds uitgebreidere wetgeving, kiezen veel bedrijven ervoor om hun gegevens binnen Nederland op te slaan. Immers, bij opslag in het buitenland krijg je ook met buitenlandse wetgeving te maken.
Kaspcreations verzorgt Cloud-abonnementen waarbij je gegevens alleen maar op Nederlands  Cloud-servers worden opgeslagen. Wel zo veilig.

Maak het jezelf gemakkelijk

Laat ons je electronische infrastructuur en veiligheid nakijken, en verbeteringen aanbrengen. En voor een vast bedrag per maand ben je verzekerd van backups en een Nederlands Cloud-opslag.
Wij helpen je met instellen, en heb je vragen dan is een mailtje of belletje genoeg, en wij doen de rest.

Wel zo makkelijk!

Creative solutions sterk in IT webhosting en email

Creative Solutions

Postbus 1
9620 AA
Slochteren

(+31) 0598 857 555
info@kaspcreations.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur