Broadcasting

Verbinden met je groep, klas of publiek

Verbinden met je publiek

Nu veel mensen thuis werken, leren of zitten, wordt er vaak gebruik gemaakt van streaming om toch les te kunnen blijven geven. Maar het opzetten van een groep of klas is niet altijd even makkelijk.

Hoe synchroniseer je dit? Hoe zorg je ervoor dat je groep weet wanneer de les of uitzending begint? Hoe nodig je snel nieuwe mensen uit?

Daarom werken wij aan een oplossing, die dit allemaal makkelijker gaat maken.

 Hoe werkt het?

Als “broadcaster” maak je een account aan. Je bent juf, meester, fysiotherapeut, instructeur, of iemand die een groep wil bereiken. In je account zit een gemakkelijke manier om leden aan je groep toe te voegen, en je hebt een overzicht van degenen die lid zijn.

Zodra je wilt “broadcasten”, druk je op de knop “Start” en dan gaat ons systeem voor je aan de slag.

  • je selecteert je groep 
  • er wordt een vergadering voor je geopend
  • alle leden van je groep krijgen tegelijk een notificatie met daarin een link om te vergadering bij te wonen.

 Super simpel. Kaspcreations Broadcasting neemt je de rompslomp van het uitnodigen uit handen. Ook als je een broadcast of les wil annuleren, kan dit met 1 druk op de knop. Hoe groot je groep ook is.

Meer mogelijkheden

Daarnaast komt er de mogelijkheid om broadcasts in te plannen, bijvoorbeeld wekelijks of dagelijks. Ook hiervoor gaan notificaties de deur uit. In de toekomst zullen nog veel meer handige functies worden toegevoegd die het makkelijker maken om je groep te bereiken.

 

per maand opzegbaar

Creative solutions sterk in IT webhosting en email

Creative Solutions

Postbus 1
9620 AA
Slochteren

(+31) 0598 857 555
info@kaspcreations.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur