Custom IT Solutions

Vaak is een relatief eenvoudige website voldoende voor een bedrijf. Een pakkend ontwerp, goed het bedrijf laten zien, uitleg, contactformulieren, alles geoptimaliseerd voor Google, voor veel bedrijfswebsites is dit een uitstekende oplossing.
Maar soms is er meer nodig.

Kaspcreations Custom IT Solutions

De kracht van Kaspcreations zit hem niet alleen in zijn ervaring met bestaande systemen, maar vooral in de uitdaging van het bouwen van nieuwe.

Maatwerk en innovatie

Soms is er meer nodig, is er maatwerk vereist en moeten er oplossingen worden gebouwd die buiten de standaard vallen. Juist in zulke gevallen is Kaspcreations uw partner. Onze ontwikkelaars zullen eerst inventariseren wat uw wensen zijn, welke vereisten er aan de software worden gesteld, in kaart brengen wat de beste aanpak is, en dan de bouwfase ingaan.

Case:

DinerExpress

DinerExpress is een nieuw eten-bestelplatform dat de strijd met Thuisbezorgd aangaat. Toen het idee van DinerExpress eenmaal was ontstaan, moest het nog worden gebouwd. Onze ontwikkelaars zagen vrij snel dat geen enkel reeds bestaand systeem zou voldoen, en hebben het gehele platform en alle technologie zelf inhouse ontwikkeld.

DinerExpress is een custom IT solution van Kaspcreations
  • login en CMS voor winkeleigenaren met produktbeheer
  • login en bestelsysteem voor klanten
  • bestellen bij meerdere winkels in één betaling
  • betalingen en boekhouding/administratie backend
  • locatiebepaling, bezorgingsgebieden, tarieven
  • volledige responsiveness en mobiele interface

Als er binnen uw bedrijf behoefte is aan automatisering, custom software oplossingen of als u het idee heeft dat bepaalde processen eenvoudiger of makkelijker moeten kunnen, kan het zich lonen om onze experts er eens naar te laten kijken.  Geef ons je probleem, wij maken er werk van.

Creative solutions sterk in IT webhosting en email

Creative Solutions

Postbus 1
9620 AA
Slochteren

(+31) 0598 857 555
info@kaspcreations.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur