Custom IT solutions

Vaak is een relatief eenvoudige website voldoende voor een bedrijf.Een pakkend ontwerp, goed het bedrijf laten zien, uitleg, contactformulieren, alles geoptimaliseerd voor Google, voor veel bedrijfswebsites is dit een uitstekende oplossing.

Maar soms is er meer nodig.

De kracht van Kaspcreations zit hem niet alleen in zijn ervaring met bestaande systemen, maar vooral in de uitdaging van het bouwen van nieuwe.

Maatwerk en innovatie

Soms is er meer nodig, is er maatwerk vereist en moeten er oplossingen worden gebouwd die buiten de standaard vallen. Juist in zulke gevallen is Kaspcreations uw partner. Onze ontwikkelaars zullen eerst inventariseren wat uw wensen zijn, welke vereisten er aan de software worden gesteld, in kaart brengen wat de beste aanpak is, en dan de bouwfase ingaan.

DinerExpress logo

DinerExpress

DinerExpress is een nieuw eten-bestelplatform dat de strijd met Thuisbezorgd aangaat.
Toen het idee van DinerExpress eenmaal was ontstaan, moest het nog worden gebouwd.  Onze ontwikkelaars zagen vrij snel dat geen enkel reeds bestaand systeem zou voldoen, en hebben het gehele platform en alle technologie zelf inhouse ontwikkeld.  Enkele in het oog springende onderdelen van DinerExpress die custom zijn ontwikkeld:

– login en CMS voor winkeleigenaren met produktbeheer
– login en bestelsysteem voor klanten
– bestellen bij meerdere winkels in één betaling
– betalingen en boekhouding/administratie backend
– locatiebepaling, bezorgingsgebieden, tarieven
– volledige responsiveness en mobiele interface

Dus als uw bedrijf behoefte heeft aan automatisering, custom software oplossingen of als u het idee heeft dat bepaalde processen eenvoudiger of makkelijker moeten kunnen, kan het zich lonen om onze experts er eens naar te laten kijken.

Maak het jezelf gemakkelijk

Kaspcreations ziet creatieve oplossingen voor hardnekkige problemen. Maak het jezelf gemakkelijk: laat ons je bedrijf stroomlijnen door complexe taken te vereenvoudigen, repetitieve handelingen te automatiseren en foutmarges in processen te minimaliseren.

Geef ons je probleem, wij maken er werk van.

 

Creative solutions sterk in IT webhosting en email
Creative Solutions

Kaspcreations

Hoofdweg 16
9621 AL
Slochteren

Bereikbaarheid

(+31) 0598 857 555
Maandag t/m vrijdag
09:00 – 17:00 uur