Website laten bouwen

Bezoekers van een website beslissen binnen enkele seconden of ze de site interessant vinden of niet. Voor die eerste snelle indruk is een aantrekkelijk design een eerste vereiste.
Maar er komt veel meer bij kijken.

Een website of webshop laten bouwen

Werkwijze

Een website laten bouwen is geen beslissing die je zomaar even neemt. Je wilt graag dat het goed gebeurt. Daarom zorgen wij dat we goed voorbereid aan de bouw van je site beginnen. We leren jou en je core business kennen, je visie voor je bedrijf en waar je naartoe wilt. Dit vertalen wij in een website-design dat daarbij past. Tijdens het bouwen van je website blijf je nauw betrokken, en zie je je eigen ideeën gestalte krijgen. Uiteindelijk gaat het er om, dat je bezoekers in actie komen. Je wilt namelijk conversie, in de vorm van bellen, e-mails, aankopen, informatieaanvragen, abonnementen, afspraken, winkel- of praktijkbezoek etc. Een duidelijke indeling, goede foto’s en een aansprekende boodschap zijn daarvoor minstens zo belangrijk als het design. Uiteraard kunnen wij ervoor zorgen dat je website goed vindbaar is. Wij vertellen je hier uiteraard graag alles over in een persoonlijk gesprek.
Gemakkelijk je website laten onderhouden

Waarom onderhoud

Als je website eenmaal draait, is het erg belangrijk om voortdurend onderhoud te plegen. Het internet is een zeer dynamische omgeving, waarin alles continu in beweging is. Browsers worden steeds geavanceerder, web servers worden geupdate, software en standaarden veranderen. HTML, CSS, en andere talen gaan met hun tijd mee. Hackers worden steeds inventiever. En zelfs de wetgeving rondom het internet verandert voortdurend. Dit betekent dat zonder regelmatig onderhoud je website veroudert. Je kunt proberen dit onderhoud zelf te doen – je kunt het ook aan ons overlaten, zodat je zelf met je bedrijf bezig kunt blijven.

Marketing voor je website of webshop

Shop Marketing

Ook het rendement van web shops hangt van veel factoren af: de lay-out, de bezoekerservaring, zoekmachine-optimalisatie, betalingsmethodes, om er maar een paar te noemen. Ook het kunnen aantrekken van nieuwe potentiële kopers van buitenaf speelt een grote rol in het succes van je shop. Om er zeker van te zijn dat je het maximale uit jouw web shop haalt, kun je de complete shop marketing door Kaspcreations laten verzorgen. Als je wilt kunnen we via Google Adwords voor je adverteren om zo meer nieuwe bezoekers naar je shop te halen. Het opzetten van de campagne, aanmaken van de advertenties, onderzoek naar de juiste zoekwoorden en biedingen, en het meten van conversies vallen hieronder. Lees hier meer over onze marketingcampagnes  

Maak je het jezelf gemakkelijk

Voor een vast bedrag per maand doen wij alles: opletten, bijblijven, updaten, beveiligen, dichtspijkeren – alles om je website goed draaiende te houden.

En heb je een nieuwe tekst of foto die je geplaatst wilt hebben?
Dan is een mailtje of belletje genoeg, en wij doen de rest. Wel zo makkelijk!

Vraag naar de voorwaarden en tarieven. 

Creative solutions sterk in IT webhosting en email

Creative Solutions

Postbus 1
9620 AA
Slochteren

(+31) 0598 857 555
info@kaspcreations.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur