Website design, logo ontwerp en huisstijl

Een goed ontwerp is van groot belang voor de uitstraling van je bedrijf. Denk aan een logo, je website, visitekaartjes, briefpapier, je e-mail-handtekening, reclamemateriaal, de aankleding van je LinkedIn of Facebook-pagina. Kaspcreations kan je al deze elementen kant-en-klaar aanleveren, zodat je zonder zorgen je hele uitstraling naar de buitenwereld goed op orde hebt.

Logo laten ontwerpen door Kaspcreations

Een logo kan in een oogopslag heel veel over je bedrijf vertellen.
Niet alleen vertelt je logo-ontwerp wat je doet of wat voor produkt je verkoopt, maar ook of je behoudend klassiek of vooruitstrevend bent. Of je groot of klein bent. Of je serieus of speels bent. Zelfs of je rekening met het milieu houdt.
Je logo laat duizenden keren opnieuw een eerste indruk bij iemand achter. Daarom is het belangrijk om het ontwerp van je bedrijfslogo toe te vertrouwen aan mensen die dit met kennis, ervaring en liefde doen.

Huisstijl laten ontwerpen

Huisstijl-ontwerp

Het verlengde van je logo is je huisstijl, de algehele ‘look and feel’ van je bedrijf. Met je logo en een goed gekozen herkenbaar lettertype maken we samen de uitstraling van je bedrijf tot een samenhangend geheel. Met een duidelijke huisstijl zullen mensen je bedrijf van verre herkennen, en het ‘merkgevoel’ zal zo verbonden worden met het uiterlijk van je bedrijf.

Reclamemateriaal laten ontwerpen door Kaspcreations

Reclamemateriaal laten ontwerpen & drukken

Kaspcreations ontwerpt al je reclamemateriaal, van visitekaartjes tot grote spandoeken en banners. Onze ontwerpers hebben rechtstreeks contact met de drukkers, en weten precies hoe ze hun designs optimaal in reclamemateriaal kunnen omzetten. Je kunt bij ons rechtstreeks drukwerk zoals visitekaartjes, flyers, pamfletten en posters laten drukken. Wij doen alles van ontwerp tot aanlevering

Website laten ontwerpen

Website laten ontwerpen

Voor een goede uitstraling van je bedrijf en merknaam is het hebben van een goed ontworpen website een must.

Wil je je website laten ontwerpen, dan heeft Kaspcreations getalenteerde designers die voor je website design zorgen. Daarnaast staat onze technische afdeling voor je klaar, om je website sneller te maken en je website technisch te optimaliseren.

Je kunt je website-ontwerp laten aansluiten op je huisstijl en logo-ontwerp, en zo online een harmonieuze uitstraling van je merknaam te bewerkstelligen.

Video

Een andere manier om goed gebruik te maken van reclame, is met video. Kaspcreations werkt met getalenteerde fotografen en video-editors die je project van begin tot eind verzorgen. Opnames op locatie, geluid, editing, het renderen naar verschillende optimale formaten voor bijvoorbeeld Youtube en Facebook vallen hieronder.

Creative solutions sterk in IT webhosting en email

Creative Solutions

Postbus 1
9620 AA
Slochteren

(+31) 0598 857 555
info@kaspcreations.nl

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur